Aena/Enaire y Fomento,  Portada

La festa del cel

 

TV3. 30 minuts – 08/01/2012 

Espanya, amb 46 milions d’habitants, té 52 aeroports comercials. Alemanya, amb 81 milions, en té 28. L’empresa pública Aena gestiona 47 aeroports. D’aquests, només 8 es consideren rendibles. Malgrat les xifres i la crisi, a Espanya es continuen inaugurant i construint aeroports. 

Les càmeres del «30 minuts» han viatjat a aeroports amb pocs passatgers; a aeroports sense vols; a aeroports tancats i a aeroports inaugurats sense avions ni vols. El programa analitza la situació de sis aeroports: Alguaire, Osca, Albacete, Ciudad Real, Castelló i Múrcia.

http://www.tv3.cat/videos/3889310

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies